Vélemények

A Berettyó Szülészet már 16 véleményt és értékelést kapott!

Kattintson ide és olvassa el, mások mit gondoltak Osztályunkról! >>


Ossza meg velünk Ön is gondolatait és érzéseit az Osztályunkon töltött idővel kapcsolatosan és meséljen azoknak,
akik még nem voltak nálunk, hogy mire számíthatnak.


Kötelező

Kérjük, adja meg nevét. Lehet teljes név, csak keresztnév vagy csak monogram is.
Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy értesíteni tudjuk, ha véleményét publikáltuk.
Írja meg nekünk, hogy milyen véleménye volt a Berettyó Szülészeten tapasztalt ellátásról és az ott dolgozók munkájáról.
Értékelje a Berettyó Szülészet munkatársainak munkáját csillagokkal.

Akik már megosztották véleményüket a Berettyó Szülészetről

Az igazi gyógyítás: MŰVÉSZET. A kölcsönösség elvén alapul, a szakmai tudáson túl kapcsolatteremtésre való képességet feltételez… Egy hét alatt, melyet e kórházban töltöttem, megtapasztalhattam valamit a „gyógyítás művészetéből

H. - N. Zs.
2018. augusztus 28.

Szeretnék valami szépet írni, de csak megköszönni tudom, és hálás vagyok minden segítségért, biztatásért és kedves szóért. Munkájukhoz kitartást és további sok sikert kívánok!

G.-né N.M.
2018. augusztus 28.

Eddig utáltam kórházban lenni, mert itt még nem jártam. Ilyen családias légkört, ennyi kedvességet, emberséget sehol sem tapasztaltam. Köszönöm a közvetlenségüket, bizalomgerjesztő hozzáállásukat és nem utolsó sorban szaktudásukat. Azt, hogy a legtöbbet igyekeznek kihozni magukból. Nagyon aranyosak…

Egy nagyváradi „vendégünk”
2018. augusztus 28.

Sok, sok köszönet a segítő gondoskodásért, úgy az orvosok, mint a nővérek részéről. Nagyon elégedetten távoztam, és bátran állíthatom sokkal több odafigyelésben és segítőkészségben volt részem, mint egy másik kórházban az első gyermekem születésekor. További jó munkát és elhivatottságot kívánunk!

M. P. ZS. – M. L.
2018. augusztus 28.

Ennyi odafigyelést, vigasztalást és kiváló bánásmódot még sehol sem kaptam. Otthon éreztem magam, ami nagyban segítette gyógyulásomat. Köszönettel tartozom minden kedves nővérkének, és természetesen a doktor uraknak is. Valószínű, hogy még jönni fogok, de már nem szorongva lépek be az ajtón.

B. J.
2018. augusztus 28.

Nagy szeretettel gondolok majd vissza erre a 6 napra, amit itt töltöttem. Köszönöm a körülöttem mozgó minden nővérnek, és orvosnak ezt a rossz álomból mesébe alakuló (wellness) hetet.

Á. E. Z.-né
2018. augusztus 28.

Páratlan az itt dolgozó szakemberek hozzáállása a kismamákhoz. Egy pillanatig nem éreztem magam kiszolgáltatottnak, mindig elmondta nekem valaki, hogy mi miért történik, mire kell számítanom…

K.-né D.L.
2018. augusztus 28.

Nálam 6. alkalommal (ebből 2 szülés és 4 műtét) bizonyítottak tapasztalatról, lelkiismeretes munkáról, kitartásról, hozzáértésről, kedvességből. Millió köszönet és hála érte.

Sz. M.
2018. augusztus 28.

Mind a három gyermekem itt született, de kismamaként másként éli meg az a ember a kórházi napokat, mint betegként. Az itt dolgozók viszont nem engedték, hogy magamban búslakodjak. Mindig volt 1-2 kedves, vidám szavuk, még akkor is ha sietniük kellett, mert sok volt az elvégzendő feladat. Bármikor számíthattam rájuk, reggel 8-kor éppúgy, mint este 23 h.-kor. Nagyban elősegítette gyógyulásomat az a sok bolondozás.

Sz.-né M. Sz. E.
2018. augusztus 28.

A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.

P. Diller – Sz.-né
2018. augusztus 28.

Igen, itt jó élmény volt az operáció is ezen az osztályon. Tisztaság, rend, figyelem. Nem is kórházban éreztem magam. Hálásan köszönöm a doktor uraknak a kedvességüket. Ők tudják, hogy nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani. Mosolyogva, mert két ember között a mosoly a híd, és ez már fél gyógyulás is. A nővérkék kivétel nélkül szinte családtagként kezeltek.

S. S.-né
2018. augusztus 28.

Köszönöm az osztályon dolgozó főnővér és minden nővér munkáját. Ők nap mint nap a profizmusról tesznek tanúbizonyságot. Olyan szakemberek Ők , akik megértik, és segítik a betegeket. Róluk csak az elismerés legmagasabb fokán lehet beszélni. Itt a beteg tényleg fontos és ráadásul MINDENKINEK. Köszönöm azt a sok törődést és gondoskodást, amit itt a nőgyógyászati osztályon kaptam.

Sz. L.-né
2018. augusztus 28.

Végre átélhettem az anyává válás csodás élményét, és egy gyönyörű egészséges kisfiúval térhetek haza. Nem lehet elégszer és eléggé megköszönni azt az együttérző, szerető gondoskodást, törődést amivel az idáig  vezető göröngyös úton mellettem állt mindenki. Köszönet az orvosoknak, szülésznőknek, és a nővéreknek, hogy minden itt töltött percre szeretettel gondolhatok vissza.

Cs. Cs.
2018. augusztus 28.

Köszönöm a sok-sok türelmet, segítséget, bátorító-megnyugtató szavakat, az odafigyelést, a humorral átszőtt napokat, melyek enyhítették a fájdalmat, a család hiányát, a fáradt, bizonytalan perceket. Szóval MINDENT köszönök.

B.-né B.M.
2018. augusztus 28.

Köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni az osztály minden dolgozójának-kivétel nélkül- az odaadó, becsületes, segítőkész munkájáért. Biztatásuk, szaktudásuk, emberségük átsegített mindkettőnket a nehéz napokon. Kívánjuk, hogy az elkövetkező időkben is csak ilyen „jó légkörben” gyógyulhasson minden szorongó betegük.

P. I.-né, N. B-né
2018. augusztus 28.

2012.05.14-én hoztam világra első kisfiamat az osztályon. Életem legpozitívabb élménye, mind a szülés, mint az itt dolgozók féltő gondoskodása. Hálás vagyok mindezekért!

Sz. É.
2012. május 28.