Anyák napi fotópályázat 2019 | Berettyó Szülészet

Játsszon velünk és lepje meg családját egy életre szóló emlékkel! Az idei anyák napjára fotópályázatot hirdet a Berettyó Szülészet, ahol kedves és szeretett családi fotókkal lehet nevezni az értékes és igazi emlékeket jelento díjért, ami nem más, mint szülészetünk fotósa által felajánlott családi fotózás.

További részletek és a játékra való jelentkezéshez kattintson ide! >>

A beérkezett nevezettek listája

A nevezettek listáját folyamatosan frissítjük és érkezési sorrendben kerülnek feltöltésre. Kövesse figyelemmel Ön is a nevezéseket!


Mezo Edina és kisfia
“A kép 2018 karácsonyára készült a 4 éves kisfiammal Sanyó Krisztiánnal. Berettyóújfaluban született 2014.12.23 án, a Jézuska hozta nekünk, azóta minden napunkat bearanyozza.”


Kürti Kinga és párja
“Párommal, Izsó Andrással szeretnénk nevezni a családi fotópályázatra.”


Kiss Edina és családja
“A képen a párommal és kisfiammal vagyunk láthatóak. Ez a kép 2018. december 25-én készült karácsonykor. Bence 2018. július 16-án született Berettyóújfaluban, azóta minden napunkat bearanyozza. :)”


Csarkóné Kelemen Nóra és családja
“A fotó 2018 decemberében készült, amikor is elso közös karácsonyunkat ünnepelhettük hármasban a férjemmel, Csarkó Imrével, és gyönyöru kisfiunkkal, Csarkó Imre Zalánnal, immár igazi családként. Kisfiunk 2018. szeptember 29-én született a Berettyó Szülészeten. :)”


Matolcsi Ildikó és családja
“Kislányom Mészáros Hanna Berettyóújfaluban 2018.09.22-én született. Apa meglepett minket Valentin nap alkalmából! 🙂 Nagyon boldogok voltunk anyával! 🙂 De a kép mindent elárul! :)”


Eke-Mészáros Ágnes családja
“A képen a picur az apukájával éppen szerel, ez a kedvenc idotöltése mostanában :)”


Farkasné Képes Katalin gyermekei
“A képen a 7 éves Farkas Attila és a 7 hónapos Farkas Karina játszik, amit talán a nagy jobban élvez, mint a kicsi :)”


Tozsérné Farkas Petra kislánya
“Hanna 20 hónapos mindig mosolygós, beragyogja a mindennapjainkat. Nekünk o jelenti a mindent, a legdrágább kincsünk.”


Kövér Eniko és családja
“Egyik kedvenc karácsonyi képem kislányommal és a párommal.”


Kató Diána Eszter és családja
“Fotón szereplok: Bányai Maja, Bányai Károly, Kató Diána Eszter A kép egy óvodai farsangi rendezvényen készült rólunk. Miért is neveztem pont erre a fotópályázatra? Azért mert ebben a kórházban hozhattam világra az egyetlen kislányunkat, aki immár 4 éves. Nagyon rendesek, segítokészek a Szülészet dolgozói. Barna Edit doktorno segítségével hozhattam világra az életem értelmét, amiért örökké hálás leszek neki.”


Nagy Anita és családja
“Kislányunkkal Zselykével, aki 2016-ban született a Berettyó Szülészeten. Júniusban érkezik a kistesó ugyan itt! A képen Nyéki Zselyke, Nagy Anita, Nyéki Szabolcs”


Csokmai Anikó Klára és családja
“Ennek a képnek A VAGYONOM címet adtam amit nagyon szeretünk. Lehet nem a legjobb minoségu kép mert telefonnal készült. A tavaly ünnepeltük a férjem 40. születésnapját ami aug. 17-én volt (Csokmai Lehel Szabolcs), a nagyobbik lányom 4. születésnapját, ami júl. 11-én volt (Csokmai Luca Anna) és a kissebbik lányom 2. születésnapját, ami aug. 11-én volt (Csokmai Emma Johanna). Amit még megemlítenék, hogy mind a két gyermekem a Berettyó Szülészetén látta meg a napvilágot Dr. Jánosy Gábor szülész foorvos segítségével.”


Veres Katalin Ágnes és családja
“2018 Decemberben az elso közös Karácsonyunkat ünnepelhettük hármasban. Párommal Lalival és pici hercegnonkkel Annával. Kimondhatatlan szeretetben és boldogságban, ami azóta is tart! Kislányunk 2018. november 6-án született a Berettyó Szülészeten.”


Vámos-Bíró Nóra és kisfia
“A képen én és a kisfiam Vámos Botond látható, aki május 20-án tölti a két évet. Imádjuk egymást!”


Kiss Eszter és családja
“Góz József Szebasztián 15 hónapja látta meg napvilágot a Berettyó szülészeten. Góz Jázmin Eszter 4 éve látta meg a napvilágot szintén Berettyó szülészeten. Édesapjuk Góz József Attila. Édesanyjuk Kiss Eszter és a képen a szívem allatt pocaklakonk akit 2019.05.24-ére várunk és szintén a Berettyó szülészeten fog megszületni.”


Bárczi-Szabó Melinda Lilla és családja
“A fotón én és a három fiam látható. Kristóf Zsolt Gábor 1997.10.01-jén, Kristóf Bence Márk 2004.08.04-én és Bárczi-Szabó Noel 2016.05.02-án látta meg a napvilágot a Berettyó Szülészeten.”


Mezei Hajnalka és családja
“A mi kis családunk Juditka 3 éves családunk középpontja anya 30 éves apa 32”


Oláh Brigitta és fiai
“A fotón 3 gyönyöru kisfiammal vagyok! Mindhárom Berettyóújfaluban született. Legnagyobbik srácom Dominik 2014.01.03.-án érkezett meg hozzánk, Középso fiúnk Bence 2014.11.24.én érkezett a kicsi Dávid pedig 2015.10.05.én Azóta teljesen megváltozott az életünk,a legboldogabb szülok vagyunk a világon!”


Nagy Dóra és családja
“Kövesdi család A két gyönyöru kislányunk Kövesdi Zsófia 3 éves és Kövesdi Fanni 2 hónapos Mind a ketten a Berettyó Szülészeten születtek “


Zsiga Attiláné és családja
“A fotón ötödik gyermekünk… a mi csodás kislànyunk, Zsiga Luca Hanna, aki a Berettyó Szülészeten látta meg ezt a gyönyöru világot 2018.04.01-én, pont húsvét Vasárnap 🙂 Zákány József doktor úr és Barna Edit doktorno segítségével, akiknek örökké hálás leszek!! 🙂 🙂 A fotón anya, apa és Luca! :)”


Takács Rita és családja
“A fotón a családom: férjem István, nagyobbik fiam Kristóf, kisebbik fiam Krisztián és jómagam! Mindkét gyermekünk a Berettyó Szülészeten született 2013 illetve 2017-ben.”


Bruncsák család
“A fotón a Bruncsák család! Laci apuka, Bea anyuka és Zalán baba, aki természetesen a Berettyó Szülészeten született.”


Molnár Zsoltné és családja
“A képen apa Molnár Zsolt anya Szilágyi Erika és két gyönyöru kislányunk Molnár Diána aki 2010. 10.19-én született és Molnár Dorka aki 2018.08.07-én született. Mindketten a Berettyó szülészeten.(Egyébként mi szülok is ott születtünk jóval korábban.) Dorkának sokkal érdekesebb volt az éppen elottünk sétáló cica mint a fotózkodás.”


Tarrné Szoke Szilvia és családja
“Az óvodai ballagáson készült ez a családi fénykép. Legnagyobb gyermekünk Eniko (7 éves) búcsúzott el az ovitól. Középso gyermekünk Anita (5 éves) és a legkisebb gyermekünk Bálint (2 éves) látható a képen.”


Gyenge János és kislánya
“Gyenge János és kislánya Editke látható a képen. Déli alvás után ilyen jó kedvel ébredt. Imádja az apukáját. Mindig ilyen boldog és vidám baba.”


Egri Nóra és családja
“A képen a mi kis családunk látható, anya – Egri Nóra, apa – Kontor Imre és a 6 hónapos kislányunk Kontor Zsófia Nóra.”


Kósa-Oláh Nikolett és családja
“A fotó most Húsvétkor készült, ahol négyen ünnepeltük a húsvétot. Férjemmel Kósa Leventével és a két gyönyörű gyermekeikkel kislányunkkal Kósa Csenge Nikolett aki 2015.03.25-én született valamint kisfiúnkkal Kósa Noel Levente aki 2018.11.22-én született a Berettyó Szülészeten.”


Tóth-Sin Éva gyermekei
“A képen életünk értelmei láthatóak. Viki 13 éves és a 9 hónapos Boti. Mindketten a Berettyó Szülészeten születtek.”


Vántusné Kalmár Hajnalka és családja
“Két kisfiunkkal és a férjemmel vagyunk a képen. Nagyon szeretünk kirándulni a természetben. Mind a két fiú a Berettyóujfalusi korházba született Vántus Zsolt 2015.01.30. Vántus Bence 2017.12.14.”