Anyák napi fotópályázat 2018 | Berettyó Szülészet

Játsszon velünk és lepje meg családját egy életre szóló emlékkel! Az idei anyák napjára fotópályázatot hirdet a Berettyó Szülészet, ahol kedves és szeretett családi fotókkal lehet nevezni az értékes és igazi emlékeket jelentő díjért, ami nem más, mint szülészetünk fotósa által felajánlott családi fotózás.

További részletek és a játékra való jelentkezéshez kattintson ide! >>

A beérkezett nevezettek listája

A nevezettek listáját folyamatosan frissítjük és érkezési sorrendben kerülnek feltöltésre. Kövesse figyelemmel Ön is a nevezéseket!


Czedlár Csilla és családja
“Nekem ez a második legszebb pillanatom, mikor egy családként vagyunk jelen egy fotózáson anya, apa és a kishercegnő.”


Jakus Henrietta és családja
“Ádi, aki imád pancsolni, fürdeni. Apa pedig mindig bolondozik. Anya pedig nagyon büszek a két fiúra.”


Vámos-Bíró Nóra és családja
“A képen a mi kis családunk láthat. Botond, aki itt 4 hetes volt, de már 10 hónapos nagyfiú, valamint az apukája és anyukája.”


Mezei Hajnalka és családja
“Férjem, Bíró Zsolt és a 23 hónapos kislányunk, Bíró Judit Timea látható a képen. Itt ez egy hirtelen elkapott kép. Spontán jött és ez az egyik kedvenc is.”


Turzó Renáta és kislánya
“A fotón a lányom Zákány Nóra és én vagyok látható. Életem legnagyobb ajándéka a lányom! A gyerek maga a lehetőség. A feltétel nélküli szeretet, melynek erőssége nem vetekedhet semmivel. Sok mindent lehet teremteni, alkotni, mégis élőt, érzőt teremteni a legnagyobb öröm. Minden nehéz időszakban kárpótol az, hogy van miért, és legfőképpen van kiért küzdeni és előre menni. És ez nem más, mint a lányom!”


Bíró Ildikó és családja
“A képen a kisfiunk, Attila látható az anyukájával és az apukájával.”


Rozsik Anett és családja
“Képen szereplők: Anya (Rozsik Anett), Apa (Nagy Róbert) és Beni (Nagy Benett Róbert).”


Balázs Edit és családja
“Balázs Edit lányaival, akik közül a legnagyobb és a legkisebb is Berettyóujfaluban született.”


Rácz Renáta és családja
“A képen látható a már most 20 hónapos Rácz Dorina Julianna apukájával és anyukájával egy szuper buliban.”


Borbás Orsi és családja
“Mindkét drága kisfiam, Berettyóújfalu Gróf Tisza István kórházban látta meg a napvilágot, amire nagyon büszke vagyok mert sok fantasztikus élményem van. Nagyobbik fiúnk Borbás Ádám 2 éves, pici fiúnk Borbás Attila 4 hónapos! Mi vagyunk apával a legbüszkébb szülők!”


Dr. Barna Edit és családja
“A kedvenc képünk egy esküvőn készült, Szonja baba, apa (Ádám) és anya (Edit) együtt látható rajta, mókázás közben, boldogan 🙂 Mivel az osztály dolgozója vagyok, a nyerési lehetőséget meghagyom a többieknek és szurkolok mindenkinek “


Bagdiné Katona Éva és családja
“A képen Bagdiné Katona Éva és kis családja látható. Csak egy csodálatos reggel, mint az összes többi, apával (Bagdi Zoltán) és szemünk fényével Zoékával.”


Szoboszlainé Köblös Mónika és családja
“Szoboszlai Sándor ő az én férjem, és ő a mi gyönyörű kislányunk Szoboszlai Fanni 13 hónapos! :)”


Ferkő Attila és családja
“A családi képünk, ami a nagyváradi magnólia fák alatt készült. Ferkő Attia – apa, Ferkő Kriszina – anya, Ferkő Patrik – kifiú, Ferkő Erik – pocaklakó.”


Molnár István és testvére
“Én és a Nagy Tesóm”


Kállainé Balogh Tímea Beatrix és kislánya
“Az első közös fotó rólunk. Anya (Kállainé Balogh Tímea Beatrix) és lánya (Kállai Noémi Ilona).”


Nagy Zétény László a Rengő családban
“Zéti második családja a Rengő Néptáncegyüttes, melynek tagjai születése pillanatától hatalmas szeretettel veszik körül. A legkisebb Rengős rendszeresen részt vesz a próbákon, nagyokat sikít és kacag a gyerekekkel. Kicsik és nagyok, békében, szeretetben egy nagy családban. A fotón láthatóak vagyunk a kisfiammal az együttes tagjai körében, többek között Zéti két unokatestvérével és keresztanyukájával.”


Gombosné Szilágyi Bíborka és kisfia, Keve
“A gyermek megnyugtatásának egyik legjobb módja az édesanya szívhangja…”


Tőzsérné Farkas Petra és családja
“A képen szüleim, testvérem a családjával és az én pici családom van. Édesanyám 60. születésnapján készült a kép. A legszebb ajándék volt ez neki hogy együtt volt a család, mert mi sajnos nagyon messze élünk tőlük. Ha nyernék, anyák napjára szeretném meglepi őt majd az elkészült képekkel, mivel sajnos ezt az anyák napját nem tudjuk együtt tölteni.”


Varga-Somogyi Kata és családja
“Bence születése utáni első közös képünk, amikor a kis család igazán teljes lett. A képen apa (Varga Károly), anya (Varga-Somogyi Kata), nagyobb fiúnk (Varga Karesz) és kisebbik fiúnk (Varga Bencus).”


Mozsár Zsanett és családja
“Képen látható anya: Mozsár Zsanett Zsauzsanna, Dobi Gyula Kálmán 4 éves, Dobi Botond Brendon és a kutyus: Cuki:) “


Takács Rita és családja
“A fotón a Takács család látható: István (apuka), Kristóf Richárd (nagyobbik fiam), Krisztián Róbert (kisebbik fiam) és jómagam Rita. Ritka pillanatok egyike, ahol az egész család szerepel, mivel általában én fotozok, ezért leginkább gyermekeim szerepelnek mindenütt, esetleg apa is csatlakozik… :)”


Luhas Bianka és családja
“A képen látható az egyhónapos Rózsa Kevin, akinek ez volt az első húsveti fotója, nagyon szeretunk.”


Kiss Eszter és családja
“Képen szerepelnek: Kiss Eszter (anya), lányom: Góz Jázmin Eszter (született: 2018.07.21), fiam: Góz József Szebasztián (született: 2018.01.13) és mind a két gyermekem a Berettyó Szülészeten látták meg a napvilágot.”


Kovács Regina és családja
“A képen a 4 éves kislányunk Evolet, aki 2014-ben február 14-én látta meg a napvilágot a Berettyó Szülészeten (a mi legszebb Valentin napi ajándékunk) és a lassan 2 éves kisfiam Ádám, aki 2016-ban szintén ott született, valamint Anya és Apa látható.”


Botházy-Daróczi Réka gyermekei
“A képen Botházy Márton és Botházy Dorka. Bár a fotón csak ők vannak, mi szülők látjuk rajta magunkat is. Mert amikor az embernek gyereke születik, tényleg a testén kívül kezd el dobogni a szíve. Ha mi ránézünk erre a képre a nyugalom, a béke, a boldogság és a mérhetetlen büszkeség az, amit érzünk… más is érezte már azt, hogy amikor anyává válik az ember, minden közhely, amire azelőtt legyintett, hirtelen értelmet nyer? :)”


Székely Rita és családja
“Gyarmati Csaba (Apa), Székely Rita (Anya), Gyarmati Márton Ádám és Gyarmati Fanni.”